سايت ايثار و مقاومت عبدالصمدقرائتی (privacy policy )

سايت ايثار و مقاومت عبدالصمدقرائتی (privacy policy )

پايگاه خبري و اطلاع رساني مردمي كد:8912

منوي اصلي

آرشيو مطالب

لينکستان

ساعت

امکانات


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 77
بازدید دیروز : 4
بازدید هفته : 81
بازدید ماه : 1724
بازدید کل : 133769
تعداد مطالب : 800
تعداد نظرات : 10
تعداد آنلاین : 1



Rbiter.com”>


عنوان 90500 : ده‌ها کشته و زخمی در 2 انفجار تروریستی امروز دمشق +عكس

  عنوان 90500 : ده‌ها کشته و زخمی در 2 انفجار تروریستی امروز دمشق +عكس + وضعیت کنونی جهان

 

 

ده‌ها کشته و زخمی در 2 انفجار تروریستی امروز دمشق +عكس

 

 دو انفجار شدید صبح روز پنجشنبه دمشق پایتخت سوریه را به لرزه در آورد.

به گزارش واحد مرکزی خبر ، شبکه تلویزیونی سوریه گزارش داد، بر اثر دو انفجار تروریستی صبح امروز در  دمشق دهها نفر کشته و زخمی شدند و به خودروهای پارک شده در منطقه متحلق جنوبی دمشق هم خسارت هایی وارد آمد.

 در همین حال خبرگزاری فرانسه نیز از دمشق گزارش داد  ،هنوز محل این دو انفجار مشخص نشده است اما ستونی از دود در دمشق به هوا برخاسته است.
تلویزیون سوریه اعلام کرده است این دو انفجار نزدیک تقاطع القزاز در دمشق صورت گرفته است و موسسه حقوق بشر سوریه نیز اعلام کرد طبق نخستین گزارشها این دو انفجار نزدیک مقر امنیتی در دمشق روی داده است.
 
دو انفجار تروریستی دمشق
دو انفجار تروریستی دمشق
دو انفجار تروریستی دمشق
دو انفجار تروریستی دمشق
حفره ایجاد شده بر اثر انفجار در تقاطع القزاز در جنوب دمشق

 

**************************************************************************

وقوع دو انفجار تروریستی در شهر ادلب
وقوع دو انفجار تروریستی در شهر ادلب
وقوع دو انفجار تروریستی در شهر ادلب


 

 
 
 
 

 

 

 

 

لویزیون سوریه دقایقی پیش از وقوع دو انفجار تروریستی در شهر ادلب سوریه خبر داد که چندین کشته و زخمی برجا گذاشته است.

 

به گزارش خبرگزاری اهل بیت(ع) ـ ابنا ـ  تلویزیون سوریه دقایقی پیش از وقوع دو انفجار تروریستی در شهر ادلب خبر داد.

 

منابع خبری از کشته و زخمی شدن چندین نفر به عنوان تلفات اولیه این انفجارهای تروریستی یاد کرده اند.

 

خاطرنشان می شود هفته گذشته یک انفجار تروریستی در دمشق رخ داد که بیش از 40 کشته و زخمی برجا گذاشت.

 

وقوع دو انفجار تروریستی در شهر ادلب
وقوع دو انفجار تروریستی در شهر ادلب
 


 

 

 


 

 

 

 

**********************************************************************

 

وضعیت کنونی جهان

 

هر روز که می گذرد، بیش از گذشته زندگی ها انسان ها در پیوند با یکدیگر است. پیشرفت های علمی با سرعت شگفت آوری تمامی مرزهای جهان را شکافته اند. امروزه نه تنها انسان ها در عرض چند ثانیه از تحولات نقاط دیگر دنیا با خبر می شوند، بلکه در عرض زمان کوتاهی تاثیرات این تحولات را در زندگی خود درک می کنند. زندگی امروز انسان ها بسیار دگرگون شده است. با این وجود برخی جنبه های زندگی، چندان تغییر نیافته است. سال ۲۰۱۱ میلادی بخوبی هر دو روی این سکه را در بر داشت.

پدیده های جدیدی که در سال ۲۰۱۱ رخ داد چه از نظر طولی و چه از نظر عرضی در تاریخ جهان حائز اهمیت است. شاید بهار عربی و انقلاب های عربی مهم ترین حادثه این سال بود. این رویداد، پس از جنگ آمریکا با تروریسم در خاورمیانه در عراق و افغانستان، دومین رویداد حائز اهمیت قرن بیست و یکم بود و هنوز هم ادامه دارد. سه حکومت در سه کشور شمال آفریقا بطور کامل سرنگون شدند. انقلاب از تونس آغاز شد. با اینکه جرقه ی این انقلاب جنبه ی اقتصادی داشت اما خیلی سریع جنبه ی سیاسی به خود گرفت. به همین دلیل به سرعت به مصر و لیبی هم سرایت کرد. در واقع برای مردمان آینده عجیب خواهد بود و به دشواری می توان برایشان توضیح داد که چگونه یک جامعه پس از ۴۲ سال تازه به یاد می آورد که یک حاکم دیکتاتور بر آن ها حکومت می کند و فاقد آزادی هستند. علی رغم مشکلات اقتصادی این سال های جهان و بحران هایی که هنوز در جریان هستند، کشور لیبی روزگار بدی را از حیث اقتصادی نمی گذراند. خواسته ی مردم لیبی کاملا سیاسی بود. نفت این کشور برای معیشت ۶ میلیون نفر کافی بود و پروژه های بزرگ سازندگی هم برای همراهی افکار عمومی، در کنار آن وجود داشت. اما مردم فقط به این دلیل بیدار شدند که همسایگان آن ها در مصر و تونس بیدار شده بودند. هنوز هم جغرافیا عامل تعیین کننده است.

در خاورمیانه، کشورهای شیخ نشین و سنی نیز با مشکل مشابهی مواجه بودند ولی توانستند جنبش ها را سرکوب کنند. همراهی غربی ها با این سرکوبگران بخاطر منافع اقتصادی بود و به همین جهت بحرین و یمن سقوط نکردند. البته سوریه دچار یک وضعیت فوق العاده استثانایی شده است. دولت بشار اسد بطرز عجیبی به کشتن مردم خود ادامه می دهد. ایران بزرگترین حامی این کشور در خاورمیانه است و بطور مستقیم و غیر مستقیم از این کشور حمایت کرده است. در شورای امنیت نیز چین و روسیه سرسختانه قطعنامه علیه سوریه را وتو می کنند. یقینا پیوند قوی ایران و سوریه باعث حمایت های شدید شده است. کش دار شدن بحران سوریه باعث شده است تا همچنان اتحادیه اروپا و آمریکا در تردید برای برخورد با مسئله هسته ای ایران باشند. در واقع طولانی شدن جنگ در لیبی باعث تاخیر در توجه جامعه جهانی به سوریه شد. غربی ها منتظرند تا حکومت سوریه سقوط کند تا بتوانند به توافق نهایی برای فشار بر ایران برسند. در این بین اوضاع داخلی ایران نیز شکننده است اما حساب ایران را از بهار عربی کاملا باید جدا دانست. نظام سیاسی حاکم بر ایران، وجود نیروهای شبه نظامی سپاه و بسیج در سراسر نهادهای کشور، وضعیت اجتماعی مردم ایران و موقعیت ژئوپولوتیک این کشور باعث می شود تا موجی که در خاورمیانه به راه افتاده در ایران تاثیر نگذارد. اگرچه ایران در ۲۰۰۹ با اعتراضات خیابانی گسترده ای مواجه شد، اما دشوار به نظر می آید که جمهوری اسلامی کنونی با انقلاب سقوط کند.

از سوی دیگر، حکومت ایران حاضر نیست در مسئله هسته اش حتی یک قدم عقب بگذارد. شاید در سال ۲۰۰۵ بسیاری، تغییر ریاست جمهوری در ایران و شعارهای ضد اسرائیلی دولت جدید را علت پیگیری مداوم برنامه هسته ای ایران برای رسیدن به بمب هسته ای می دانستند، اما اغلب کارشناسان امروز می دانند که پیگیری این قضیه فقط با اوامر بالاترین مرجع سیاسی ایران(رهبر) رقم می خورد. رساندن پیغام های سری دول غربی از کانال های مختلف به دستگاه رهبر ایران تاییدی بر این مدعاست. غربی ها بسیار آسان و با کمترین هزینه، توانستند حکومت ایران را در موضع محکومیت در برنامه هسته ای اش قرار دهند. در واقع با شماری تحلیل فرضی و گمانه زنی در کنار سخنرانی های تحریک آمیز رئیس جمهور ایران، به راحتی در روزنامه های غربی، عباراتی چون ایران هسته ای، وحشت آور است. ایران در یک وضعیت حساس تاریخی قرار گرفته است. این کشور در ۲۰۰ سال اخیر خود به هیچ کشوری حمله نکرده و هفته ای نیست که توسط مقامات آمریکا یا اسرائیل، تهدید به حمله نظامی نشود. با این حال جامعه جهانی ایران را بسیار خطرناک می داند و اسرائیل را که ۳۰۰ کلاهک هسته ای دارد، از یاد برده است. اسرائیل بطور لجوجانه ای با هر تصمیم محافظه کارانه ای مخالفت می کند. با صراحت سخنان اوباما را به هیچ می گیرد و به شهرک سازی ادامه می دهد و مقامات ارشد آن به آسانی از حمله به تاسیسات اتمی ایران سخن می گویند. این کشور همچنان بزرگترین مانع برای صلح خاورمیانه است و از خطوط قرمز سیاست خارجی ایالات متحده به حساب می آید.

چین و روسیه، در شرق جهان، از مهم ترین رقیبان آمریکا در بسیاری از امور بحساب می آیند. هر چند که بیست سال از سقوط اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی می گذرد و از پایان جنگ سرد سال ها می گذرد، اما چین و روسیه نمادی از بلوک شرق سابق و شاخ به شاخ با منافع آمریکا هستند. چین موقعیت اقتصادی بسیار مناسبی دارد و بواسطه ی بازار گسترده و جمعیت گسترده در آسیا، توانسته به رشد اقتصادی بالای ده درصد برسد. این کشور با پایین نگه داشتن ارزش پولی خود توسط دولت، در صادرات موفقیت چشمگیری داشته است. این کشور در روزهای پایانی ۲۰۱۱ بدنبال خرید بدهی های دولت های بدهی اروپایی بود. هم اکنون شرکت های چینی در حال گسترش فعالیت خود در اروپا هستند و حتی توانسته اند امتیاز پروژه های بزرگی در اروپای شرقی از آن خود کنند. روسیه نیز همچنان یک وزنه در تحولات جهان است و علت اصلی آن قدرت نظامی آن که یادگار کشاکش دوران جنگ سرد است، می باشد. روسیه توانسته از بحران های خاورمیانه و اروپای شرقی بطرز موذیانه ای منفعت ببرد. دولت آمریکا حاضر است برای حفظ امنیت اسرائیل و فشار بر ایران، به روسیه امتیاز دهد. روسیه به ایران تجهیزات نظامی متعددی با قیمت بالا می فروشد زیرا به لحاظ سیاسی، ایران در منطقه منزوی است. این کشور حتی امتیازات دیگری چون تقسیم دریای خزر را نیز به نفع خود از ایران گرفته است. به اعتقاد بسیاری، روسیه برگ برنده ی روسیه در مذاکرات با اروپا و آمریکاست.

بحران اقتصادی ای که در سراسر جهان از ۲۰۰۸ آغاز شد، هنوز هم ادامه دارد. صرف مثبت شدن رشد اقتصادی کشورهای مهم اقتصادی به معنای اتمام بحران نبود. بحران بدهی های کشورهای یونان، پرتغال، ایرلند و پس از آن اسپانیا و ایتالیا بر سراسر حوزه ی یورو اثر گذاشت. البته بریتانیا که از گذشته های دور، دوراندیشی این را داشت که یورو را نپذیرد به چنین روزگاری دچار نشد. در این بین آلمان وضعیت بهتری نسبت به بقیه داشت. البته این کشورها همگی با مشکلات اجتماعی هنوز هم دست به گریبان اند. شورش جوانان بریتانیا در تابستان و آتش سوزی های سریالی خودرو ها در آلمان نشان داد که دولت ها باید برای نسل جوان خود برنامه های هوشمندانه ای داشته باشند. در جنبش های تسخیر مراکز مالی در آمریکا و بریتانیا نیز بیش از همه جوانان نقش پررنگی داشتند. در بیش از نیمی از سال، نوسانات مراکز بورس در نقاط مختلف دنیا زندگی های زیادی را با التهاب مواجه کرد و بارها سیاستمداران مطرح دنیا دور هم جمع شدند تا چاره ای بیاندیشند.

در شرق اروپا و در آناتولی، ترکیه روزهای خوبی را می گذراند. این کشور با حزب عدالت و توسعه توانست یک توازن مناسب میان سنت و نجدد خود برقرار کند. کنش این کشور در سیاست خارجی بخوبی این مدعا را ثابت می کند. ترکیه تنها کشور مسلمان عضو ناتو است. از نظر امنیت هیچ دغدغه ای ندارد. در عین حال می تواند با همراهی افکار عمومی جهان بر اسرائیل بتازد و سفیرش را اخراج کند. می تواند یک میانجی گر در مسئله ی هسته ای ایران باشد و در عین حال به تندی بر بشار اسد و دولت سوریه بتازد و حکومت آن را غیر قانونی بداند. البته همین ترکیه همچنان در گیر و دار پیوستن به اتحادیه اروپا ناکام بوده است و آلمان مهم ترین مخالف این مسئله است. این امر نشان می دهد، که منافع سرمایه داران هنوز عامل عمده در سراسر تحولات دنیاست. نهادهای حقوق بشر هم هر از چند گاهی برخورد نیروهای نظامی ترکیه با پ.ک.ک را مغایر با حقوق بشر می دانند و مسئله ی پذیرش کشتار ارامنه در جنگ جهانی اول مناقشه ی دیگر این کشور با دول اروپای غربی است.

کشور فرانسه هم چنان به فعالیت ضد اسلامی خود ادامه می دهد. این کشور با بهانه های مختلفی چون امنیت اجتماعی، حفظ حقوق شهروندی و نظم اجتماعی از رعایت حجاب اسلامی در دانشگاه ها ممانعت به عمل آورده است. در سال ۲۰۱۱ نیز پوشش روبنده در این کشور غیر قانونی اعلام شد. در بلژیک نیز ساخت مناره برای مساجد ممنوع شد. در واقع واکنش کشورهای غربی در مقابل افزایش گرایش به اسلام در ازوپا این اقدام بوده است. همین تفکرات افراطی غربی ها بود که به کشتار قریب به صد نفر در جزیره ای در نروژ توسط یک مسیحی راست افراطی انجامید و این فرد علت کار خود را مقابله با گسترش اسلام در اروپا اعلام کرد. با این وجود، ایالات متحده به مسئله آزادی اهمیت بشتری می دهد. در نیویورک و در همان خیابانی که برج های سابق تجارت جهانی بود، شهرداری نیویورک بالاخره و با وجود اعتراضات بسیاری، مجوز ساخت مسجد را داد. رسوایی رئیس صندوق بین المللی پول (استراوس کان) و نهایتا تبرئه ی او نیز نشان داد که همچنان اعتبار و نفوذ بر قانون مقدم است.

در آفریقا، فرانسه با یک مداخله ی نظامی بحران ساحل عاج را فیصله داد و لوران باگبو زندانی شد. این مداخله همزمان با اوج تحولات بهار عربی در شمال آفریقا بود و جامعه جهانی چندان متوجه این مسئله نشد. در واقع، اگرچه آلاسان واتارا نماینده منتخب مردم ساحل عاج بود و لوران باگبو با یک حماقت این کشور را به جنگ داخلی کشاند، اما این مسئله که هر وقت فرانسه احساس کند ضرورت دارد با نیروی نظامی یک دولت را ساقط کند، در بلند مدت پدیده ای مخاطره آمیز خواهد بود. فرانسه، بریتانیا و ایتالیا در لیبی نیز نقش مشابهی ایفا کردند و پیش از آنکه ناتو در لیبی منطقه ی پرواز ممنوع اعلام کند، به مخالفان اسلحه ارسال کردند. در سوی دیگر آفریقا در شاخ آفریقا یک قحطی در سومالی بدلیل ضعف دولت مرکزی، چهره ی زشتی را از نظام سرمایه داری و توزیع نابرابر ثروت به تصویر کشید.

حضور نظامی ایالات متحده در خاورمیانه در این سال همچون دهه اخیر ادامه داشت. آمریکا بالاخره توانست اسامه بن لادن را پس از ده سال پیدا کند و او را به قتل رساندند. رویدادی که در ابیت آباد پاکستان رخ داد از جهات متعددی قابل توجه بود. خبرهای رسیده از این خبر چندان در تایید یکدیگر نبودند. آمریکا به دنبال از میان بردن چهره ی قهرمانانه ی بن لادن برای اعضای القاعده بود. آن ها هیچ تصویری از او را منتشر نکردند و جسد او را خیلی سریع به اقیانوس هند انداختند. این رخداد این سوال در ذهن ها ایجاد کرد که آیا می توان بدون هیچ روند حقوقی و قضایی یک دشمن را چنین از میان برداشت؟ آیا ارتش آمریکا این حق را دارد که هر زمان احساس ناامنی و خطر کرد، هزاران کیلومتر دورتر از خاک خود در یک عملیات شبانه یک نفر را به قتل برساند؟ کسانی چون چامسکی مطابق معمول این اقدام آمریکا را محکوم کردند. از زاویه ای دیگر کشته شدن بن لادن نشان داد که رهبر القاعده هم آنقدرها بر اصول بنیادگرایانه ی سازمان القاعده استوار نبود و حاضر بود برای حفظ جان خود هر کاری انجام دهد. این رویداد بی اعتمادی آمریکا به سرویس اطلاعاتی پاکستان (آی.اس.آی) را نیز علنی ساخت. در پایان سال میلادی نیز تمامی نیروهای آمریکا و ناتو از خاک عراق خارج شدند اما همچنان امنیت بزرگترین چالش حکومت عراق است. باراک اوباما اگرچه بر قول تعطیلی گوانتانامو نماند و این زندان در این سال، ده ساله شد اما در خروج نیروهای آمریکا از عراق خوش قولی کرد. جنگ های عراق و افغانستان اگرچه بسیار پر هزینه بودند و عامل اصلی بدهی های دولت آمریکا و مشکلات اقتصادی اند که نهایتا در قالب جنبش وال استریت خود را نشان داد، لکن در بلند مدت برای این کشور و منافع این کشور بسیار ارزشمند است. در خاورمیانه جایگاه آمریکا مستحکم تر از گذشته است و افغانستان یک پایگاه بسیار حیاتی خواهد بود که بیخ گوش ایران، چین و حتی روسیه است. رسیدن به موقعیت استراژیک افغانستان اهمیت بیشتری نسبت به نابودی یک امارت تندروی تروریست داشت و در آینده بخوبی این مدعا خود را نشان می دهد.

حوادث طبیعی نیز از نکات دیگر سال ۲۰۱۱ بودند. از ابتدای این سال که زلزله ی شدید در ژاپن آمد تا زلزله های نیوزلند و ترکیه و سیل در شرق آسیا و پاکستان. آسیب رسیدن به نیروگاه فوکوشیما بار دیگر سر و صدای جنبش های سبز در اروپا را به صدا در آورد. انرژی هسته ای بتدریج به جایگاه متزلزلی برای تولید انرژی در جهان به حساب می آید. آلمان تصمیم دارد تا پایان سال ۲۰۲۲ تمام نیروگاه های هسته ای اش را تعطیل کند. اگرچه تبلیغات برای توسعه انرژی های تمیز و نو بسیار است و بحران گرمایش کره زمین باعث شده تا شدیدا از انرژ های فسیلی دوری شود، اما هنوز خیلی زود است که بتوانند جایگزین نفت شوند. انرژی های نو هم مشکلات خاص خود را در تولید انبوه و نگهداری دارند. باید پذیرفت که نفت یک منبع تولید انرژی و فرآورده ها تا سال های سال خواهد بود و مبادلات نفتی جهان است که همچنان بر تصمیمات نظامی و سیاسی دنیا اثر می گذارد. از نام های قرن بیستم، عصر نفت بود و باید اعتراف کرد که عصر نفت هنوز هم ادامه دارد.

سال ۲۰۱۱ با تحولات بسیاری پایان یافت و برخی این سال را به لحاظ سیاسی با سال ۱۹۸۹ مقایسه می کنند. با این وجود، برخی روندهای جهانی در این سال نیز تغییری نکردند و هنوز هم دنیا بر همان خط قبلی سیر می کند. همچنان نظام اقتصادی جهان سرمایه داری است. همچنان هیچ رقیب قابل قیاسی با این نظام وجود ندارد. هنوز هم منافع ارزش افزای این نظام تعیین کننده است. هنوز هم تصمیمات دولت آمریکا (بزرگترین قدرت حال حاضر جهان) در راستای حفظ منافع و انباشت سرمایه است. برای حفظ امنیت این سرمایه نیز، کشورهای دنیا همچنان با عجله بدنبال تجهیز نظامی خود هستند. آمریکا همچنان پرچم دار اقتصاد دنیاست و سی درصد مبادلات جهانی در میان ۳۰۰ میلیون جمعیت این کشور است. اولویت این کشور همچنان، توسعه پایگاه های نظامی است. برخورد این کشور هنوز هم بطور مشهود و غیر قابل انکاری با تحولات دنیا تبعیض آمیز است. تردیدی در این نیست که کاپیتالیسم آمریکا فقط حامی دموکراسی است و حاوی آن نیست.

با این وجود، دموکراسی غربی، همچنان مقدس ترین نظام سیاسی دنیا باقی مانده است. کشورهای عربی ای که پوست انداخته اند، به دنبال هیچ گزینه ای جز دموکراسی نرفتند. معیار اخلاقی در دنیا نیز همچنان حقوق بشر است. حتی روشنفکران داخل ایران هم عمدتا به آن متوسل می شوند. حقوق بشر هنوز هم همان چماقی است که توسط غربی ها بر سر ایران، کره شمالی و چین کوبیده می شود ولی عربستان و بحرین استثنا هستند زیرا پایگاه حفظ خلیج فارس و امنیت نفت جهان هستند. سال ۲۰۱۲ میلادی ادامه ی تحولاتی خواهد بود که از قبل در جریان بود، اما می تواند منشا حوادث جدیدی نیز باشد. شاید این سال نقطه شروعی برای خاورمیانه با یک آرایش جدید باشد. انفجار اطلاعات و گسترش ارتباطات که با سرعت حیرت آوری بر همه ی شئون زندگی تاثیر گذاشته است، باعث شده است تا انسان های معمولی جوامع بیش از هر دوره ای از تاریخ از رخدادها باخبر باشند اما هنوز تردیدی جدی باقی است که آیا این مردم قادرند تا در تحولات مهم جهانی تاثیر اساسی بگذارند؟

****************************************************************** 

 

[تصویر: fjj392b1yzwdd69pk8a.gif][تصویر: fjj392b1yzwdd69pk8a.gif][تصویر: fjj392b1yzwdd69pk8a.gif][تصویر: fjj392b1yzwdd69pk8a.gif][تصویر: fjj392b1yzwdd69pk8a.gif][تصویر: fjj392b1yzwdd69pk8a.gif][تصویر: fjj392b1yzwdd69pk8a.gif]

در پارک وی privacypolicy شناسه اختصاصی سرور خدماتی (سایت ایثار و مقاومت عبد الصمد قرائتی)

http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/                              usaکالیفرنیا

parkway/California,94043(usa)

privacyequest@postini.com

privacypolicy شناسه ایمیل  سرور اختصاصی سایت

  http://www.isar.gheraati.ir/link/Dump/

پیوند سایت سامد(ریاست جمهوری)privacypolicy لینک اصلی سایت رسمی ایثار و مقاومت عبد الصمد قرائتی

http://www.vitrin.irancell.ir/cgi-bin/Mobiweb/homepage/privacypolicy.cig

 به ویترین ایرانسلprivacypolicy شناسه ورود سایت ایثار و مقاومت عبد الصمد قرائتی

http://www.us.m.yahoo.com/w/global/main?.intl=us&.lang=en

www.esarm.ir آدرس اصلی سایت ایثار و مقاومت عبدالصمد قرائتی (privacy policy )

http://jigsaw.w3.org/css-validator/validator?uri=www.gheraati.abdolsamad@iran.ir&profile=mobile&usermedium=tv&warning=1&vextwarning=&lang=en

http://www.gheraati.abdolsamad @ iran.ir

ایمیل (پست الکترونیکی سایت ایثار و مقاومت (عبدالصمد قرائتی privacy policy))                         

شناسه سایت ایثار و مقاومت در سرور(palringo)              http://www.palringo.com/en/gb/terms-and-conditions

 شناسه سایت ایثارو مقاومت در گوگل    http://www.google.com/recaptcha/lernmore

http://www.nasdaqstockranking.com/ir-biosciences-holdings-inc-irbs.html

ip سایت ایثار و مقاومت درسرور آمازون www.google.com/m?q=www.388323901.ir

http://www.wikimediafoundation.org/wiki/privacy_policy&ei=kd33toinfovk_abwoon2dq&ct=np&whp=3489شناسه ثبت سایت ایثار و مقاومت عبد الصمد قرائتی در ویکی مدیا

http://www.google.com/m/ig?sa=n

 شناسه سایت ایثار و مقاومت عبد الصمد قرائتی در (ایجیگول گوگل )  

http://www.google.com/gwt/x?q=policies.isaar.ir

) در سرور قدرتمند گوگلprivacy policy و مقاومت عبدالصمد قرائتی(   شناسه سرور اختصاصی سایت ایثار و 

http://www.info.yahoo.com/privacy/us/yahoo/search/details/htm/

  ) در سرور قدرتمند یاهوprivacy policy شناسه سرور اختصاصی سایت ایثار و مقاومت عبدالصمد قرائتی (

http://www.amazon.gheraati.ir

http://www.apachi.gheraati.ir

) در سرور قدرتمند آمازون و آپاچی privacy policy شناسه سرور اختصاصی سایت ایثار و مقاومت عبدالصمد قرائتی(

http://www.statscrop.com/www/esarm.ir/

) در سرور قدرتمند وب آنالیز privacy policy) شناسه سرور اختصاصی سایت ایثار و مقاومت عبدالصمد قرائتی

http://www.fa.wikipopia.org/gheraati.ir

) در ترافیک و پنج رنک الکساprivacy policy) شناسه رتبه سنجی سایت ها و سایت ایثار و مقاومت عبد الصمد قرائتی

http://www.gheraati.statmyweb.com/s/

)  با سایت ایثار گران کشور  privacy policy) شناسه مچ سایت ایثار و مقاومت عبدالصمد قرائتی

http://www.relatedurls.com/privacy policy.com

 در سرور آپاچی   privacy policy آدرس صفحه اصلی (404) سایت ایثار و مقاومت عبدالصمد قرائتی

 

http://www.iranlinker.ir/comonent/search/?searchword=isaar.gheraat.ir&searchphrase=all&Itemid=888

شناسه سایت ایثار و مقاومت عبد الصمد قرائتی در  بانک اطلاعاتی ثبت پایگاه های مجوز دار اینترنتی (ایران لینکر)

http://www.w3.org/consortium/legal/privacy-statement-20000612#public

)w3.org در سرور جستجوی ( گوگل privacy policy شناسه سایت ایثار و مقاومت عبد الصمد قرائتی

http://www.info.yahoo.com/privacy/us/yahoo/details.html

 در سرور یاهو مسنجر privacy policy شناسه سایت ایثار و مقاومت عبد الصمد قرائتی

http://www.google-search.nayabkala.ir/src_ privacy_ policy.html

 در سرور گوگل و شادینهprivacy policy شناسه سایت ایثار و مقاومت عبد الصمد قرائتی

http://www.groups.yahoo.com/group/shadine/join

 در سایت گروه شادینهprivacy policy شناسه سایت ایثار و مقاومت عبد الصمد قرائتی

 

http://www.jiumang.com/alexainfo/geraati.ir

) در الکسا گوگلPrivacy policyشناسه آمار ترافیک جهانی سایت ایثار و مقاومت عبد الصمد قرائتی (

http://www.jiumang.com/alexainfo/endadtehran.ir

) در الکسا و سایتهاPrivacy policyشناسه آمار ترافیک جهانی سایت ایثار و مقاومت عبد الصمد قرائتی (

http://www.rank.ir/Privacy.php

) Privacy policy  شناسه سرورجهانی (پیج رنک) سایت ایثار و مقاومت عبد الصمد قرائتی (

http://www.google.com/m/search?site=universal&q=gheraati.alexa.com

 )Privacy policy  شناسه سرور جهانی (الکسا) افزایش بازدید سایت ایثار و مقاومت  عبد الصمد قرائتی (

http://www.code.google.com/soc/

 ) در سرور گوگل کدPrivacy policy شناسه جهانی سایت ایثار و مقاومت عبد الصمد قرائتی(

http://www.siteanalytics.compete.com/gheraati.ir/?metric=uv

 )  در سرور (سیتی نالی تیکس ) Privacy policy   شناسه  سایت ایثار و مقاومت عبد الصمد قرائتی (

 

 

لینک مستقیم تلویزیون آنلاین(پخش ۱۵ کانال دیجیتال + ۱۵کانال رادیو زنده + کلیه اماکن متبرکه )http://www.4jok.com/tv 

لینک مستقیم تلویزیون آنلاین(پخش ۱۵ کانال دیجیتال + ۱۵کانال رادیو زنده )http://www.4jok.com/tv http://www.takkhal.net/tv/index.htm

(esarmir@yahoo.com)

آدرس شناسه سایت ایثار و مقاومت در بانک املاک و اطلاعاتی اینترنت بین الملل

http://www.google.com /gwt/x?client=ms-samsung&source=m&u=http://www.isaar.gheraati.ir/&=wsi=1f93f0af4567de17&ei=hytptrslhptj1qbk37dndg&wsc=eb&ct=pg1&whp=30

sites© google :privacy policy gheraati.abdolsamad@ iran.ir

شناسه گیم لافت مدیریت سایت ایثار و مقاومت (عبدالصمد قرائتی privacy policy):

https://www.wapshop.gameloft.com/wifi/cc_action.php?mail=esarmir@yahoo.com&password=2570109282&card_holder=www.esarm.ir/card-number=...

شناسه سرچ آدرس این سایت و سایت های دیگر جهت رتبه سنجی آن در یاهو

 

http://www.info.yahoo.com/privacy/us/yahoo

شناسه آدرس سایت سامسونگ نیوز

http://www.m.samsung.com/in/news

http://www.webarbiter.com/en/isaar.gheraati.ir

http://www.webarbiter.com/fa/isaar.gheraati.ir

http://www.uk.ask.com/puk

http://www.wzeu.ask.com

http://www/google.termsofservice/isaar.gheraati.ir

آدرس شناسه سرچ این سایت و سایتهای رتبه بالا در گوگل به وسیله آدرس فوق الذکر

Service:powerby http://www.yenwoo.com/wm/searchnumber.php

آدرس شناسه سرویس دهی (IT) در خصوص سایت ایثار و مقاومت عبدالصمد قرائتی به صورت (09398548897) سرچ در گوگل

http://www,google.com/search?q=www.gheraati.abdolsamad%40iran.ir&btnG=search&sitesearch=&ie=uTf-8&oe=uTf-8

آدرس سرچ این سایت و سایتهای مختلف جهت بازیابی شناسه سیمیلر پیج در گوگل به وسیله ی آدرس فوق الذکر

http://www.m.la.samsungapps.com/category/index.do?op=&ca=17797&m=none

آدرس شناسه جهانی سایت ایثار و مقاومت به وسیله ی سرچ سامسونک موبایل در گوگل

http://www.waps.samsungmobile.com/latinamerica.jsp?parm1=-true

آدرس شناسه ی وب شاپ سامسونگ موبایل سرچ در گوگل

http://www.wapsshop.gameloft.com/wifi/index.php?ms_sid=4

آدرس جدیدترین شناسه ی گیم لافت در وب شاپ سرچ در گول

http://www.pressabout.us/isaar.gheraati.ir

http://www.statscrop.com/keyword-ranking-analysis/domain/osake.jpg&ei/isaar.gheraati.ir

www.gheraati.abdolsamade@iran.ir Modiriat site khabai isar va moghavemat

www.gheraati.abdolsamade@iran.ir Modiriat site khabari isaar va etlaa resani moghavemat
POST:ILKTORONKIRAN:gheraati.abdoLsamad@iran.ir مدیریت سایت ایثار و مقاومت و پایگاه خبری واطلاع رسانی مردمی کد پایگاه:8910
http://www.mywot.com/enssorecard/isaar.ir/feed
http://www.d2c.infogin.com/en-gb/lnk00/=esarm.blogfa.com
http://www.Privacy.microsoft.com/library/toolbar/3.0/search.aspx&ei=2YAHOO:http://www.esarm.mail.google.com/supportin
http://www.mail.google.com/mail/help/intl/en/mobile.html
http://www.google.com/a/help/intl/en/security/terms/new_privacy.html
http://m.google.com/static/en/privacy.html
gheraati.abdolsamad@gmail.com
adbdolsamad.gheraati@iGoogle.com
Email:www.adbdolsamad.gheraati_1966@yahoo.com
www.abdolsamad.ghreaati@Gameloft.com
http://www.support.microsoft.com/kb/318380/
MSN:Mobile:http:www.ent.mobile.msn.com/en-us/
post:ILktoronk:interneti:[privacyreQuest@postini.com]
postin:support:portaL:http://www.president.ir/Fa/?ArtID=26889
sandoghsoti:daryaft:PAYAM:00989350001400/
Post:ilktoronkiran:gheraati.adolsamad@iran.ir#
http://www.samandehi.ir/help/menunews.html#.http://www.samandehi.irmainuMenu.htm

www.gheraati.abdolsamade@iran.ir Modiriat site khabai isar va moghavemat

www.gheraati.abdolsamade@iran.ir Modiriat site khabai isaar va 



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





نويسنده: بامدیریت خبری بسيجي و ايثارگر 8 سال دفاع مقدس و خادم ملت ایران عبدالصمدقرائتی تاريخ: جمعه 22 ارديبهشت 1398برچسب:, موضوع: <-PostCategory-> لينک به اين مطلب

درباره وبلاگ

( پایگاه خبری عبدالصمد قرائتی(privacy policy) و سایت ایثار و مقاومت عبدالصمد قرائتی(privacy policy) ««از فرمایشات مقام معظم رهبری حضرت آیت العظمی خامنه ای دامت حفاظة »» در سخنرانی اولین روز هفته دولت در حضور ریاست جمهوری و هیئت دولت مورخه 2/6/91 (یکی از وظایف مهم پایگاه های اینترنتی تقویت وحدت ملی است ) ( پایگاه خبری عبدالصمد قرائتی(privacy policy) دارای شناسه ثبت جهانی یاهو به آدرس http://www.dnsw.info/gheraati.ir و همچنین شناسه ثبت جهانی در گوگل http://www.google.com/abuot/company http://www.webarbiter.com/fa/isaar.gheraati.irشناسه جهانی سایت ایثار و مقاومت عبدالصمد قرائتی(privacy policy) و رتبه جهانی آن در سایت وب آرمیتر sites©google.2012.gheraati.abdolsamad@iran.ir/links/phpمعرفی سایت ایثار و مقاومت عبد الصمد قرائتی (privacy policy ) مشتمل بر ۱۵۰ سایت اینترنتی در عرصه های مختلف ۱ - فناوری ۲- موشکی ۳ - سپاهی ۴ - بسیجی ۵ - پزشکی وسلامت ۶ - قضائی ۷- مجلس ۸ - موسسات و وزارتخانه ها ۹ - دانشجویی ۱۰- موسیقی اصیل ایرانی ۱۱ - ورزش و سلامت ۱۲ - سایبری ۱۳- علمی ۱۴-ائمه معصومین (امام هادی(ع) ۱۵ - آموزشی و تحقیقات و فناوری و ...... یکصد سایت دیگر جهت تحقیقات کاربران اینترنتی در داخل و بین الملل در فضای پاک (پیوندهای اینترنتی سایت ایثار و مقاومت عبد الصمد قرائتی (privacy policy ) ) لذا از کلیه کاربران داخل و خارج از کشور که متقاضی استفاده از فضای پاک اینترنتی جهت تحقیقات خود درکلیه اوقات شبانه روز و در عرصه های مختلف فوق الذکر می باشد می توانند به آدرس ذیل مراجعه و نهایت استفاده جهت تحقیقات خود در فضای پاک اینترنت ببرند http://www.isaar.gheraati.ir http://www.gheraati.ir http://www.esarm.ir و همچنین نیز می توانند در صورت تمایل در ۲۴ ساعت شبانه روز جهت(پیشنهادات و انتقادات و راهنماییهای مثبت خود از طریق ایمیل esarmir@yahoo.com در داخل و بین الملل با سایت مذکور ارتباط برقرار و تبادل نظر نمایند. من الله توفیق مدیریت سایت ایثار و مقاومت (privacy policy ) با کمال تشکر از کلیه کاربران اینترنتی داخل و بین الملل که با این سایت در تماسند . شماره ثبت ((شناسه ملی اینترنتی)) مدیریت سایت ایثار و مقاومت عبد الصمد قرائتی privacypolicy به شماره 3033459312613105 برای اطلاع کاربران داخلی و بین المللی میباشد. عنوان : معرفی سایت ایثار و مقاومت عبد الصمد قرائتی privacy policy بسم الله الرحمن الرحیم مدیریت سایت ایثار و مقاومت عبدالصمد قرائتی (privacy policy) و مسئول پایگاه اطلاع رسانی خبری و مردمی ایثار و مقاومت کد پایگاه ۸۹۱۲ بسم الله الرحمن الرحیم با عرض ادب و احترام ، حضور کلیه کاربران داخلی و بین الملل ، که از این سایت بازدید به عمل می آورند ، به استحضار کلیه آنها می رساند ، این سایت به ثبت ستاد ساماندهی پایگاهها و سایت های ایرانی درآمده و دارای مجوز قانونی میباشد ، و تنها هدف این سایت ارتقاء فضای پاک سایبری برای استفاده کلیه کاربران اینترنتی ، داخلی و بین الملل می باشد . مایلم که با افتخار و بالندگی هر چه تمام به استحضار کلیه کاربران داخلی و بین الملل برسانم . که این سایت ایثار و مقاومت عبدالصمد قرائتی (privacy policy) به ثبت و صدور شناسنامه بین الملل و جهانی به آدرس : http://www.dnsw.info/gheraati.ir درآمده است . که این نتیجه زحمات چندین ساله فعالیت سیاسی جنگ سایبری فعالان سیاسی و ایثار گری مدیریت سایت ایثار و مقاومت عبدالصمد قرائتی (privacy policy) می باشد . من الله توفیق این سایت جهت تمکین از فرمایشات مقام معظم رهبری جهت مبارزه فعالان بسیجی ایثار گر با جنگ نرم سایبری به سرکردگی استکبار جهانی و اسرائیل غاصب از سال ۸۷ شروع به فعالیت نموده و تا توان دارد از نظام جمهوری اسلامی ایران تا آخرین قطره خون در سنگر جنگ نرم با دشمنان دفاع خواهد نمود به حول قوه الهی کلیه حقوق این سایت ثبت شده ستاد ساماندهی کل کشور به آدرس : sites©google.2012.gheraati.abdolsamad@iran.ir/links/php برای مدیریت سایت عبدالصمد قرائتی privacy policy محفوظ می باشد . info@issar.gheraati.ir ان تنصرو الله ینصرکم و یثبت اقدامکم من الله توفیق از کلیه خوانندگان سایت و بینندگان آن در کلیه ایام التماس دعا دارم جهت هر گونه پیشنهاد و انتقاد و پیگیری گزارشات از سوی مردم شهید پرور و شیعیان بین الملل و جهان آمادگی کامل را دارد با کمال تشکر مدیریت سایت ایثار و مقاومت عبدالصمد قرائتی privacy policy ایمیل مدیریت سایت ایثار و مقاومت جهت دریافت پیشنهادات ، انتقادات ، راهنمایی های کاربران محترم در شبانه روز آمادگی دریافت ایمیل شما در داخل و خارج از کشور و بین املل را دارم emali: esarmir@yahoo.comhttp://www.gheraati.abdolsamad@iran.ir http://www.isaar.gheraati.ir آدرس سایت http://www.esarm.ir آدرس سایت http://www.sandp.ir/en/a/fa/isaar.gheraati.ir آدرس ایمیل مدیریت سایت : ایثار و مقاومت عبدالصمد قرائتی (privacy policy) emali: esarmir@yahoo.com gmail:esarmirc@gmail.com gmail:adgh.pp.iran@Gmail.com gmail:iran.gheraati@gmail.com آدرس های سرچ سایت ایثار و مقاومت در 400 موتور جستجوی گوگل و رتبه سنجی سایت مذکور و دیگر سایت ها از این طریق http://www.webarbiter.com/en/isaar.gheraati.ir http://www.webarbiter.com/fa/isaar.gheraati.ir http://www.uk.ask.com/puk http://www.wzeu.ask.com برای سرچ آدرس سایت مذکور در ایرانسل کلمه (عبدالصمد قرائتی در ایرانسل) را در گوگل سرچ نمایید ، بعدا شما سایت را مشاهده خواهید نمود تلفن : 09398548897 صندوق صوتی : 00989350001400 در ایرانسل با کمال تشکر مدیریت سایت ایثار و مقاومت عبدالصمد قرائتی privacy policy Http://www/google.termsofservice/isaar.gheraati.ir آدرس شناسه سرچ این سایت و سایتهای رتبه بالا در گوگل به وسیله آدرس فوق الذکر Service:powerbyhttp://www.yenwoo.com/wm/searchnumber.php کاربران محترم اینترنت می توانند برای مشاهدی(شناسه بین المللی) سایت ایثار و مقاومت عبدالصمدقرائتی(privacy policy ) و آمار ترافیک آپدیت شده و دیگر مشخصه های هویتی سایت.... به ادرسhttp://www.seo-analysistools.com/web/howtovanish.com مراجعه و سپس در مرورگر(analyze)سایت مذکور آدرس http://www.isaar30.ir سرچ نمایند آنگاه خودتان مشاهده نمایید. آدرس شناسه سرویس دهی (IT) در خصوص سایت ایثار و مقاومت عبدالصمد قرائتی به صورت (09398548897) سرچ در گوگل http://www,google.com/search?q=www.gheraati.abdolsamad%40iran.ir&btnG=search&sitesearch=&ie=uTf-8&oe=uTf-8 آدرس سرچ این سایت و سایتهای مختلف جهت بازیابی شناسه سیمیلر پیج در گوگل به وسیله ی آدرس فوق الذکر http://www.m.la.samsungapps.com/category/index.do?op=&ca=17797&m=none آدرس شناسه جهانی سایت ایثار و مقاومت به وسیله ی سرچ سامسونک موبایل در گوگل http://www.waps.samsungmobile.com/latinamerica.jsp?parm1=-true آدرس شناسه ی وب شاپ سامسونگ موبایل سرچ در گوگل http://www.wapsshop.gameloft.com/wifi/index.php?ms_sid=4 آدرس جدیدترین شناسه ی گیم لافت در وب شاپ سرچ در گول **************************************************************************** مدیریت سایت ایثار و مقاومت عبدالصمد قرائتی (Privacy policy)آمادگی دریافت (هر گونه پیشنهاد ، انتقاد ، راهنمایی....از طریق صندوق صوتی 00989350001400 دیتا مسیج سنتر را دارد) www.isaar30.ir آدرس ایمیل مدیریت سایت : ایثار و مقاومت عبدالصمد قرائتی (privacy policy) emali: esarmir@yahoo.com gmail:esarmirc@gmail.com gmail:adgh.pp.iran@Gmail.com gmail:iran.gheraati@gmail.com **************************************************************************************** [تصویر: fjj392b1yzwdd69pk8a.gif][تصویر: fjj392b1yzwdd69pk8a.gif][تصویر: fjj392b1yzwdd69pk8a.gif][تصویر: fjj392b1yzwdd69pk8a.gif][تصویر: fjj392b1yzwdd69pk8a.gif][تصویر: fjj392b1yzwdd69pk8a.gif][تصویر: fjj392b1yzwdd69pk8a.gif][تصویر: fjj392b1yzwdd69pk8a.gif] http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/usaکالیفرنیا privacyequest@postini.com http://www.isar.gheraati.ir/link/Dump/ http://www.vitrin.irancell.ir/cgi-bin/Mobiweb/homepage/privacypolicy.cig http://www.us.m.yahoo.com/w/global/main?.intl=us&.lang=en www.esarm.ir آدرس اصلی سایت ایثار و مقاومت عبدالصمد قرائتی (privacy policy ) http://www.gheraati.abdolsamad @ iran.ir شناسه سایت ایثار و مقاومت در سرور(palringo) http://www.palringo.com/en/gb/terms-and-conditions شناسه سایت ایثارو مقاومت در گوگل http://www.google.com/recaptcha/lernmore http://www.nasdaqstockranking.com/ir-biosciences-holdings-inc-irbs.html www.google.com/m?q=www.388323901.ir http://www.wikimediafoundation.org/wiki/privacy_policy&ei=kd33toinfovk_abwoon2dq&ct=np&whp=3489شناسه ثبت سایت ایثار و مقاومت عبد الصمد قرائتی در ویکی مدیا http://www.google.com/m/ig?sa=n http://www.google.com/gwt/x?q=policies.isaar.ir http://www.info.yahoo.com/privacy/us/yahoo/search/details/htm/ http://www.amazon.gheraati.ir ) در سرور قدرتمند آمازون و آپاچی privacy policy شناسه سرور اختصاصی سایت ایثار و مقاومت عبدالصمد قرائتی( http://www.statscrop.com/www/esarm.ir/ http://www.fa.wikipopia.org/gheraati.ir http://www.gheraati.statmyweb.com/s/ http://www.relatedurls.com/privacy policy.com http://www.iranlinker.ir/component/search/?searchword=isaar.gheraati.ir&searchphrase=all&Itemid=888 (privacy policy)ثبت سایت ایثار و مقاومت عبدالصمد قرائتی در بانک اطلاعاتی سایت ( ایران لینکر) و نمایش آن به صورت جهانی http://www.w3.org/comsortium/lega/privacy-sTatement-20000612#public-sTatement-20000612#public جهت سرویس دهی سایت ایثار و مقاومت عبدالصمد قرائتی (w3.org) سرور خدماتی جهانی و امتیاز بندی جهانی آن در اینترنت (privacy policy) http://www.amazon/gp/help/customer/display.html/ref=footer_privacy?ie=UTF8&no0deid=468496 (privacy policy)آی پی سایت ایثار و مقاومت عبد الصمد قرائتی (USA) در سرور اختصاصی آمازون و نمایش جهانی آن http://www.jiumang.com/alexainfo/gheraati.ir http://www.alexa.com/help/privacy سرور خدماتی و اختصاصی الکسا جهت رتبه بندی جهانی سایت ایثار و مقاومت در ترافیک سایت های بین الملل http://www.prchecker.info/cheek_page_rank.php طریقه سنجش پیج رنک سایتها و بین الملل در سرور فوق الذکر در گوگل http://www.tarjoo.ir/ads?p=www.isaar.gheraati.ir&type=web شناسه ثبت سایت ایثار و مقاومت عبدالصمد قرائتی (privacy policy) در موتورهای قدرتمند جستجو گر ایرانی و برای سنجش دیگر سایت ها شناسه سایت ایثار و مقاومت عبد الصمد قرائتی در بانک اطلاعاتی ثبت پایگاه های مجوز دار اینترنتی (ایران لینکر) http://www.w3.org/consortium/legal/privacy-statement-20000612#public http://www.info.yahoo.com/privacy/us/yahoo/details.html http://www.dnsw.info/gheraati.ir http://www.google-search.nayabkala.ir/src_ privacy_ policy.html http://www.groups.yahoo.com/group/shadine/join http://www.jiumang.com/alexainfo/geraati.ir http://www.jiumang.com/alexainfo/endadtehran.ir http://www.rank.ir/Privacy.php http://www.google.com/m/search?site=universal&q=gheraati.alexa.com http://www.code.google.com/soc/ http://www.siteanalytics.compete.com/gheraati.ir/?metric=uv لینک مستقیم تلویزیون آنلاین(پخش ۱۵ کانال دیجیتال + ۱۵کانال رادیو زنده + کلیه اماکن متبرکه )http://www.4jok.com/tv http://www.4jok.com/tv http://www.takkhal.net/tv/index.htm esarmir@yahoo.com) http://www.google.com /gwt/x?client=ms-samsung&source=m&u=http://www.isaar.gheraati.ir/&=wsi=1f93f0af4567de17&ei=hytptrslhptj1qbk37dndg&wsc=eb&ct=pg1&whp=30 شناسه گیم لافت مدیریت سایت ایثار و مقاومت (عبدالصمد قرائتی privacy policy): https://www.wapshop.gameloft.com/wifi/cc_action.php?mail=esarmir@yahoo.com&password=2570109282&card_holder=www.esarm.ir/card-number=... http://www.info.yahoo.com/privacy/us/yahoo http://www.m.samsung.com/in/news http://www.webarbiter.com/en/isaar.gheraati.ir http://www.uk.ask.com/puk http://www/google.termsofservice/isaar.gheraati.ir Service:powerby http://www.yenwoo.com/wm/searchnumber.php http://www,google.com/search?q=www.gheraati.abdolsamad%40iran.ir&btnG=search&sitesearch=&ie=uTf-8&oe=uTf-8 http://www.m.la.samsungapps.com/category/index.do?op=&ca=17797&m=none http://www.waps.samsungmobile.com/latinamerica.jsp?parm1=-true http://www.wapsshop.gameloft.com/wifi/index.php?ms_sid=4 http://www.pressabout.us/isaar.gheraati.ir http://www.statscrop.com/keyword-ranking-analysis/domain/osake.jpg&ei/isaar.gheraati.ir http://www.mywot.com/enssorecard/isaar.ir/feedhttp://www.d2c.infogin.com/en-gb/lnk00/=esarm.blogfa.com http://www.Privacy.microsoft.com/library/toolbar/3.0/search.aspx&ei=2YAHOO:http://www.esarm.mail.google.com/supportin http://www.mail.google.com/mail/help/intl/en/mobile.html http://www.google.com/a/help/intl/en/security/terms/new_privacy.html http://m.google.com/static/en/privacy.html gheraati.abdolsamad@gmail.com adbdolsamad.gheraati@iGoogle.com Email:www.adbdolsamad.gheraati_1966@yahoo.com www.abdolsamad.ghreaati@Gameloft.com http://www.support.microsoft.com/kb/318380/ MSN:Mobile:http:www.ent.mobile.msn.com/en-us/ post:ILktoronk:interneti:[privacyreQuest@postini.com] postin:support:portaL:http://www.president.ir/Fa/?ArtID=26889 sandoghsoti:daryaft:PAYAM:00989350001400/ Post:ilktoronkiran:gheraati.adolsamad@iran.ir#http://www.samandehi.ir/help/menunews.html#.http://www.samandehi.irmainuMenu.htm http://www.wapsshop.gameloft.com/wifi/index.php?ms_sid=4 http://www.pressabout.us/isaar.gheraati.ir www.gheraati.abdolsamade@iran.ir Modiriat site khabai isaar va moghavemat www.gheraati.abdolsamade@iran.ir Modiriat site khabari isaar va etlaa resani moghavemat POST:ILKTORONKIRAN:gheraati.abdoLsamad@iran.ir مدیریت سایت ایثار و مقاومت و پایگاه خبری واطلاع رسانی مردمی کد پایگاه:8910http://www.mywot.com/enssorecard/isaar.ir/feed http://www.d2c.infogin.com/en-gb/lnk00/=esarm.blogfa.com http://www.Privacy.microsoft.com/library/toolbar/3.0/search.aspx&ei=2YAHOO:http://www.esarm.mail.google.com/supportin http://www.mail.google.com/mail/help/intl/en/mobile.html http://www.google.com/a/help/intl/en/security/terms/new_privacy.html http://m.google.com/static/en/privacy.html gheraati.abdolsamad@gmail.com adbdolsamad.gheraati@iGoogle.com Email:www.adbdolsamad.gheraati_1966@yahoo.com www.abdolsamad.ghreaati@Gameloft.com http://www.support.microsoft.com/kb/318380/ MSN:Mobile:http:www.ent.mobile.msn.com/en-us/ post:ILktoronk:interneti:[privacyreQuest@postini.com] postin:support:portaL:http://www.president.ir/Fa/?ArtID=26889 sandoghsoti:daryaft:PAYAM:00989350001400/ Post:ilktoronkiran:gheraati.adolsamad@iran.ir#http://www.samandehi.ir/help/menunews.html#.http://www.samandehi.irmainuMenu.htm www.gheraati.abdolsamade@iran.ir Modiriat site khabai isar va moghavemat www.gheraati.abdolsamade@iran.ir Modiriat site khabai isaar va moghavemat www.gheraati.abdolsamade@iran.ir Modiriat site khabai isaar va moghavemat http://www.webmester.gheraati.com

نويسندگان

لينکهاي روزانه

جستجوي مطالب

طراح قالب

© All Rights Reserved to esarm.LoxBlog.Com | Template By: NazTarin.Com